MALACHITE-NP COMPLEX SERIÉNCE NIGHT SERUM, 30 ML

MALACHITE-NP COMPLEX SERIÉNCE NIGHT SERUM, 30 ML

620,00 kr.

Langvarig stress påvirker alle og det er videnskabeligt bevist, at det har indflydelse på hudens sundhed og velvære, som resulterer i at huden ser trist, ældet og træt ud.

Seriénce Night Serum er en nat-‘booster’-serum, som er videnskabeligt skabt med et intelligent Malachite- Neuropeptide Complex. Hovedingredienserne er videnskabeligt dokumenteret i forhold til at medvirke til at udglatte både mimiske og vertikale linier, forbedre hudens udstråling og klarhed og sidst men ikke mindst hjælper det med at beskytte huden mod nuværende og fremtidige skader grundet oxidativ stress.

Ikke på lager

Anvendelse

1. Pre-cleanse, og brug derefter dit foretrukne Environ renseprodukt og toner.

2. Brug fingerspidserne til at påføre serummet på de centrale trykpunkter over brynene, i tindingen og langs kæbelinien for at skabe en afslappende oplevelse.

3. Derefter masseres serummet blidt ind i huden inden brug af din anbefalede fugtighedscreme. Husk gerne dybe vejrtrækninger som en måde at afstresse krop og sind.

4. Anvendes om aftenen.

Da Environ er en professionel hudplejeserie med aktive ingredienser og høje koncentrationer af A-vitamin, vil vi gerne tilbyde dig vejledning af korrekt produktvalg samt anvendelse, til lige netop din hud.

Du bedes derfor tage stilling til, om du ønsker denne vejledning, inden dit køb kan gennemføres.

 

Ønsker du forudgående vejledning, vil du blive kontaktet via telefon eller mail inden dine varer sendes afsted til dig.