HYDRA-ESSENTIALS CELEBRATION TRIO

HYDRA-ESSENTIALS CELEBRATION TRIO

1.250,00 kr.

Denne gaveæske er ultimativ forkælelse til huden. Særligt velegnet til den mere tørre og/eller modne hud, men alle kan få gavn af disse luksuriøse og populære produkter fra Environ.

Indhold:
Youth EssentiA Eye Gel (FULL-SIZE)
Hydrating Oil Capsules 30 stk. (FULL-SIZE)
Cosmetic Focus-CIT

Tilbud:
25% rabat på alle 3 produkter.

  • *Ønsker du at modtage vejledning af Environs produkter før køb?

-
+

Anvendelse

ALLE kan få glæde af de skønne Hydrating Oil Capsules, særligt i denne årstid, hvor de fleste vil kunne mærke en ekstra tørhed. Brug 1 stk kapsel efter behov – vi anbefaler at den integreres med din aften hudpleje, hvor du enten blander indholdet af kapslen sammen med din afsluttende creme eller ’presser’ olien på huden som det allersidste produkt.
Er huden lidt ekstra grå, tør og mangler glød, anbefaler vi et kurforløb på 5 dage. Dvs. at der anvendes 1 stk kapsel HVER dag, 5 dage i træk. (Og vi anbefaler at det kun ER 5 dage, der køres et kurforløb i, da kapslerne indeholder Retinol).

Youth EssentiA Eye Gel elsker de fleste. Når man endelig får fingrene i den, er det sjældent at man går tilbage til et andet øjenprodukt.
Den indeholder A-vitamin, peptider, hyaluronsyre. Seriøst, hvad mere kan man ønske sig af ingredienser! Alle kan bruge den og den kan påføres dagligt morgen & aften. En fordel er at øjenomgivelserne kan få A-vitamin målrettet den fine hud og dermed skal høje koncentrationer A-vitamin fra AVST eller C-Quence ikke op omkring øjnene.

Ønsker du at udnytte de intelligente ingredienserne og arbejde på eventuelle linjer, rynker eller andre ’problematikker’ omkring øjenomgivelserne, så er Cosmetic Focus-CIT det rette redskab. Den er handy og mega smart, når der skal ’needles’ omkring de mindre og mere lokale områder. Brug aftenen til at behandle øjenområdet lidt mere. Behandl på en ren og afrenset hud og påfør derefter din YE Eye Gel.
Husk at Cosmetic Focus CIT også er ideel til læbe/mund området og skulle der f.eks hver et specifikt ar som man ønsker at arbejde på.

 

Da Environ er en professionel hudplejeserie med aktive ingredienser og høje koncentrationer af A-vitamin, vil vi gerne tilbyde dig vejledning af korrekt produktvalg samt anvendelse, til lige netop din hud.

Du bedes derfor tage stilling til, om du ønsker denne vejledning, inden dit køb kan gennemføres.

 

Ønsker du forudgående vejledning, vil du blive kontaktet via telefon eller mail inden dine varer sendes afsted til dig.