Om Clean Confetti

Om Clean Confetti

Velkommen til!

 

Mit navn er Cecilie Rosenbæk Bruun og jeg etablerede Clean Confetti i januar 2019. 

I sommeren 2023 fik jeg selskab af min tidligere kollega Maria Mian, som nu også udfører behandlinger hos Clean Confetti.

 

Clean Confetti er en lille og personlig skønhedssalon beliggende på Strandvejen i Hellerup. (OBS: Vi befinder os i underetagen hos frisør NHC – kom bare ned og sig hej hvis gardinet er trukket fra – ellers afvent i salonen) 🙂

 

Både Maria og jeg er uddannede kosmetikere og har mange års erfaring inden for faget. Vores speciale er hårfjerning med sugaring og voks, bryn og threading, samt ansigtsbehandlinger.

Vi elsker at udføre de behandlinger vi tilbyder og nyder at være med til at give jer den selvforkælelse det er at føle sig velplejet fra top til tå. Og så elsker vi mennesker og at snakke med alle jer skønne gæster der lægger vejen forbi.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Kærligst Maria & Cecilie