SUN BB CREAM SPF 30 / DEEP

SUN BB CREAM SPF 30 / DEEP

329,00 kr.

Let dækkende, farvet dagcreme med SPF 30. Antioxidantrig og fugtgivende med UVA- og UVB-beskyttelse fra mineralske solfiltre.

– Hudpleje og solpleje i én

– Forebygger tidlige aldringstegn

– Let dækkende farve i 3 forskellige toner

– Giver naturlig glød

-
+

BB FACE CREAM SPF 30 er en let dækkende, farvet ansigtscreme med solfaktor. ’BB cream’ betyder, at produktet er en hybrid af både at være en luksuriøs ansigtscreme med solbeskyttelse – og samtidig har en let, ensartende farve.

 

Karmamejus BB creams er baseret på mineralsk solfilter, også kaldet fysisk solfilter, og mineralske farvepigmenter, som sikrer en bredspektret UVA- og UVB-beskyttelse mod solens stråler uden at tilstoppe porerne.

 

BB ansigtscremen er vegansk og indeholder et højt indhold af bæredygtigt dyrket økologi, i et solbeskyttende mix af antioxidanter og naturlige ingredienser med dokumenteret effekt, der beskytter, hydrerer, reparerer og fornyer huden.

 

Anvend den som farvet dagcreme eller som en let dækkende foundation og solbeskyttelse ovenpå din dagcreme. BB ansigtscremen ensarter huden og efterlader den med en naturlig farve og glød.

 

Karmameju BB creams har farverne:

– LIGHT er til den helt lyse hud.
– MEDIUM er til huden, der har mere farve.
– DEEP er til en mørkere hud.

 

Se billederne for hjælp til at finde den rette farve til din hud. Vi anbefaler, at du vælger den farve, der er tættest på din egen hudfarve på det tidspunkt af året, du bruger produktet.