BUFF – BODY BRUSH

BUFF – BODY BRUSH

299,00 kr.

Tørbørstning er et eksfolierende skønhedsritual, som effektivt afhjælper tør hud, reducerer og forebygger appelsinhud og øger cirkulationen. Til alle hudtyper.

 

Tørbørst med BUFF body brush regelmæssigt og opnå hurtigt synlige resultater: Tørbørsten afhjælper tør hud på kroppen, fjerner døde hudceller – uden at beskadige huden, hjælper med at reducere og forebygge cellulite, og bringer forøget energi, samt skaber balance og velvære. Børst med lange lige strøg mod hjertet for at stimulere nervesystemet, blodcirkulation og lymfesystemet. Tørbørstning er derudover super effektivt til at forebygge og reducere indgroede hår, så det er et klart must at tørbørste imellem hårfjerningsbehandlingerne.

 

-
+

BUFF er den ideelle ”starter-børste” hvis du ikke er vant til at tørbørste huden på kroppen. BUFF kan også anvendes under graviditet for at minimere væskeophobninger i kroppen og lindre mild graviditetskløe.

 

BUFF er lavet af bæredygtigt bøgetræ med strop af kerneleder og naturlige, bløde hestehår af hestens man. Karmameju tørbørsterne er unikke. Udviklet i hårdhed, hårtype, hårmængde og hårlængde samt FSC-certificeret træ.